Nopeuta internet yhteyttä ilmaiseksi vinkkien avulla

Modeemi

Tuntuuko sinusta juuri nyt siltä, että internet yhteytesi olisi aivan liian hidas. No ei hätää, sillä yhä useammalla ihmisellä tämä saattaa tulla mietteeksi jossakin kohtaa.

Koska me rakastamme sitä, että rahaa voi säästää kerromme sinulle nyt muutaman täysin ilmaisen vinkin, joiden avulla voit parantaa internet yhteytesi nopeutta täysin ilmaiseksi. Koska rahaa ei joudu näihin nerokkaisiin nikseihin laittamaan euroakaan, kannattaa niitä kokeilla.

Kun olet tehnyt yhden vinkeistä, kannatta sinun suorittaa nopeustesti. Tarkista netin nopeus esimerkiksi täältä ilmaisen palvelun avulla. Kun olet testannut nopeutesi voit tehdä päätelmän siitä, että oliko juuri kyseisen vinkin neuvo ratkaisu ongelmaasi.

Sulje turhat sovellukset

Jos käytät puhelintasi internetin selaamiseen, on erittäin todennäköistä, että sinulla on taustalla auki useita sovelluksia. Pahimmassa tapauksessa sovelluksia voi olla auki jopa kymmeniä kappaleita. Koska tämä on kaikista yleisin ongelma käyttäjien keskuudessa, kerromme siitä ensimmäisenä.

Avaa puhelimesi valikosta aktiiviset sovellukset. Tämän jälkeen sulje kaikki sellaiset sovellukset joita et juuri nyt ole käyttämässä. Jokainen avoinna oleva sovellus kuluttaa aivan turhaan internet yhteytesi kaistaa. Tämän lisäksi sovellusten säännöllinen sulkeminen auttaa myös akkusi kestämisen kanssa.

Siirry lähemmäksi reititintä

Jos olet esimerkiksi kotonasi ja käytät kannettavaa tietokonetta tai wifi-yhteyttä, kannattaa sinun siirtyä mahdollisimman lähellä reititintä nopeuden nostamiseksi. Jos olet esimerkiksi toisessa huoneessa tai liian kaukana wifi-asemasta, saattaa yhteytesi olla huomattavasti hitaampi kuin normaalisti.

Tämän lisäksi voit kokeilla siirtää Wifi-aseman taloutesi keskellä. Näin se on mahdollisimman lähellä jokaista huonetta, jolloin yksikään käyttäjä ei jää liian pitkän matkan päähän laitteesta.

Sulje ylimääräiset laitteet

Kun nykyään jopa jääkaapit tai kahvinkeittimet voivat olla yhteydessä verkkoon, kannattaa sinun miettiä sitä, että mitä näistä laitteista oikeasti tarvit verkossa. Ylimääräisten laitteiden sulkeminen pois verkosta pitäisi nopeuttaa yhteyttäsi välittömästi. Kun olet sulkenut ylimääräiset laitteet verkosta kokeilla nopeustestin avulla sitä, että nopeutuiko yhteytesi tämän vinkin avulla.

Jos yksikään näistä vinkeistä ei auttanut juuri sinua saattaa ongelma olla operaattorisi päässä. Testien välissä kannattaa myös pitää hetki aikaa, sillä joissakin tapauksissa operaattorin päästä johtuva ongelma korjataan muutaman tunnin kuluessa. Jos nopeutesi ei ole palannut normaaliksi 24-tunnin aikana, olethan yhteydessä siihen tahoon, joka internet-yhteyden sinulle tarjoaa.