Page 1 Created with Sketch. Työelämä2020.fi
Page 1 Copy 6 Created with Sketch.

Eurosta viis!

Kehittämispolku-testi auttaa löytämään työpaikan tärkeimmät kehittämiskohteet. Se on yksi parhaista tavoista varmistaa yrityksesi kilpailukyky myös tulevaisuudessa.

Ota testi käyttöön
Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro voi säästää tulevaisuudessa viisi, jopa kuusi euroa.* Henkilöstöstä huolehtiminen on kaikkien etu.
- Työkykyjohtamisen benchmark-tutkimus 2014
Group 2 Copy Created with Sketch. Katso video

KOLME ASKELTA KOHTI PAREMPAA TYÖPAIKKAA

1

Ota testi käyttöön

Testin käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjää, joka tyypillisimmin on toimitus- tai henkilöstöjohtaja. Hän ottaa testin käyttöön. Vasta sen jälkeen henkilöstö voi tehdä testin.
2

Tee testi

Testi tehdään henkilökohtaisesti millä tahansa mobiililaitteella, jossa on internetyhteys. Vastaamalla kysymyksiin jokainen voi osallistua työpaikkansa kehittämistyöhön.
3

Tutki tulokset ja kehitä

Kun kaikki ovat tehneet testiin, tulokset osoittavat työpaikan tärkeimmät kehittämiskohteet ja seuraavan tavoiteltavan kehitystason. Tulokset myös ohjaavat lisätiedon äärelle.

TESTI ON MAKSUTON

Testin käyttöönotto ja tulokset ovat täysin maksuttomat.

TESTI ON HELPPO

Testissä vastataan 20 helppoon kysymykseen.

TESTI ON NOPEA

Testi vie noin 10 min/hlö.
Nyt jos koskaan on syytä nostaa työpaikan tärkein voimavara keskiöön. Kyse on teillä työskentelevistä ihmisistä. Heidän mukanaan työpaikka menestyy tai kaatuu. Laskitpa asian kuinka päin ja kuinka moneen kertaan tahansa.

EUROSTA VIIS!

Yksi työhyvinvointiin sijoitettu euro voi säästää tulevaisuudessa viisi, jopa kuusi euroa.* Henkilöstöstä huolehtiminen on kaikkien etu. Työssään viihtyvä ihminen on tuottavuustekijä vailla vertaa.

*) Työkykyjohtamisen benchmark-tutkimus 2014 


60 000 €

Kokeneen työntekijän menettäminen aiheuttaa jopa 60 000 euron tulosmenetyksen.* Henkilöstön työhyvinvointi on kilpailutekijöistä parhaimpia.

*) Marko Kesti: Miten rakentaa johtoa palveleva henkilöstöjohtamisen mittaristo? Esimerkkilaskelma teollisuustoimialalta.


24 MRD €

Suomi menettää joka vuosi noin 24 miljardia euroa työpanoksen menettämisen seurauksena ja työikäisten terveydenhoitomenoina.* Kyse on valtakunnallisesta ongelmasta, joka on laitettava kuntoon työpaikka kerrallaan. Juuri nyt.

*) Sosiaali- ja terveysministeriö: Menetetyn työpanoksen kustannus 


dicodejanne

DICODE OY

Janne Sikiö, toimitusjohtaja
Kehittämispolku-testi auttoi määrittelemään yhteiset kehittämiskohteemme. Esiin nousi sellaisiakin asioita, joihin emme aiemmin osanneet kiinnittää huomiota.
dicode_jp

DICODE OY

JP, työntekijä
Nimettömänä vastaaminen madalsi kynnystä tuoda esiin asioita, jotka työpaikalla huolettavat. Oli hyvä päästä myös kertomaan, mihin olen erityisen tyytyväinen.

TESTIN OSA-ALUEET

Hyvinvoiva ja tehokkaasti toimiva työyhteisö rakennetaan neljän peruspilarin varaan. Niiden kestävyyden voit maksimoida Kehittämispolku-testin avulla.

LUOTTAMUS JA YHTEISTYÖ

Organisaation toiminta on ihmisten välistä toimintaa. Parhaat tulokset saavutetaan puhaltamalla yhteisvoimin yhteen hiileen.

TYÖHYVINVOINTI JA TERVEYS

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat olennainen osa toimivaa työyhteisöä. Niistä huolehtiminen on yhteinen vastuumme.

OSAAVA TYÖVOIMA

Ammattitaidon jatkuva kehittäminen auttaa ja motivoi ihmisiä suoriutumaan päivittäisistä työtehtävistään mahdollisimman hyvin.

INNOVOINTI JA TUOTTAVUUS

Uuden kehittämisessä piilee toiminnan kannattavuuden ja jatkuvuuden ydin. Se on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

VINKKEJÄ JA VASTAUKSIA

Alta löydät Kehittämispolku-testin ohjevideot sekä yleisesti kysytyt kysymykset. Niihin perehtymällä saat hyvän kokonaiskuvan testistä ja sen etenemisestä.
Ohjeita testin käyttöönottajalle

Ohjeita testin käyttöönottajalle


Ohjeita testin vastaajalle

Ohjeita testiin vastaajalle

Käyttöönotto

Kuka voi käynnistää testin?
Kuka testin on laatinut?
Missä testi sijaitsee?
Mitä testin jälkeen tapahtuu?
Miksi ottaisin testin käyttöön?
Kiinnostuin testistä, mitä teen seuraavaksi?
Millaiset työpaikat voivat osallistua?
Työntekijöillä ei ole omia tietokoneita. Miten toimin?

Vastaaminen

Miten testiin vastataan?
Kuka näkee vastaukseni?
Miten vastaukset käsitellään?
Miksi testiin kannattaa osallistua?
Mitä testissä kysytään?
Kauanko testiin vastaaminen kestää?

Jos sinulla on kysymyksiä Kehittämispolku-testin käyttöönottoon tai sen hyödyntämiseen liittyen, täytä ja lähetä oheinen lomake. 


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi *
Organisaatio *
Sähköposti *
Kysymys *